az ökológiai
szemlélet szigete

Megújult honlapunk

2023. January 10. 00:00

A kor igényeinek megfelelően kissé átalakítottuk portálunkat.

Új alapokra helyeztük, ami a portálmotor kicserélésével járt. A régi portálunktól elbúcsúztunk. Köszönet a sok-sok szolgálatért, de már közel 10 éves korba lépett. Toldottuk, foltoztuk, de cserére érett.

Egyszóval a kedves felhasználó ezt az új portált látja jelenleg. Így a 2023-as szezont már ezzel nyitjuk. Ebben az új környezetben a régi adatok/információk mellett talán a legfontosabb, hogy a fejléc kép alatt található ikonok segítségével, tulajdonképpen egy önálló menüsorral Bánk és térségének teljes szolgáltatói adatbázisa bekerült, amely a térségi turisztikai szervezet adatbázisából automatikusan és folyamatosan frissül. Vendéglátás / Szórakozás / Látnivalók / Szolgáltatások / Helyi termékek, ezek mind – mind sokrétű információkkal mostantól megtalálhatóak oldalunkon.

Az új motor számos új lehetőséget is rejt magában. Többek között a fejlesztés a „first mobile” lehetőségeket alapul véve mobil telefonokra is optimalizált módon zajlott. Így az információk a mobilokon a korábbiakhoz képest lényegesen élvezetesebb módon találhatóak meg.

Reméljük mindezekkel az  elemekkel  felhasználóbarátabb módon segíthetjük a Táborunk iránt érdeklődőket. Fogadják szeretettel! 🙂