az ökológiai
szemlélet szigete

Magdi Vendégház

A Magdi Vendégház hangulatos és családias szálláslehetőség Diósjenőn a Börzsöny lábánál.


Címe: 2643 Diósjenő, Börzsönyi út 110.
Tel.: +36 (35) 364 357, +36 (20) 563 7315
Honlap: www.magdivendeghaz.hu
E-mail: magdivendeghaz.dj@gmail.com
Facebook: Magdi Vendégház

Szolgáltatások:
• Zárt parkoló
• Felszerelt konyha
• Tűzrakóhely
• Kerti játékok

********
Az apartman 1,5 szobás, melyből a nagyszoba 3 férőhelyes, a kisszoba 2 férőhelyes, így a teljes apartmant 2-5 főig lehet igénybe venni. Az apartman kizárólag mindig egy család vagy egy pár részére kiadó. Az apartmanban egyazon időben más nem tartózkodik. Ünnepnapokon 3 fő vagy afölött fogadja vendégeit.

A Magdi Vendégház 4 napraforgós minősítést kapott! Vendégházunk teljesen felszerelt: TV, rádió, hűtő, mikrohullámú sütő, teljes konyhai felszerelés, stb. A szobák parkettázottak, fa bútorokkal vannak berendezve. A zuhanyzót csak a kisszobán keresztül lehet megközelíteni.
Gépkocsival érkező vendégeink részére zárt területen parkolási lehetőséget biztosítunk. Az apartmanhoz tartozó terasz nyári terasz, nem téliesített!

A kertben szinte minden megtalálható a pihenéshez és a kikapcsolódáshoz.
Ilyenek többek között: fazsindelyes szaletli, szalonnasütő, bográcsozó, napozó, illetve hintaágy, kerti mosogató, kerti tusoló, gyermekek részére mászóka, csúszda, homokozó, hinta, kosárpalánk, lengőteke és fa kisvonat.

Vendégeinknek nyugodt pihenést, kikapcsolódást kínálunk vendégházunkban, továbbá a környék sok programlehetőséget rejt az aktív kikapcsolódáshoz.

Hírek

Nincsenek hírek ebben a kategóriában